Skip to content

De kapsalon

Net buiten het centrum van Katwijk aan zee vind je de salon  Kade 63 Hair & Beauty. Hier ben ik werkzaam als zzp’er met HIP Hair & beauty.

Het is een kapsalon en schoonheidssalon waar ik samen met hairstylist Henriëtte en schoonheidsspecialiste Leuntje elke dag met veel plezier werk.
In de salon zul je je direct welkom voelen door de gezellige sfeer die er hangt waardoor we hopen dat iedere klant met een tevreden gevoel de salon uit gaat.

Wij werken in de kapsalon met het merk POP en met KIS 

 

Pop

Bij de ontwikkeling van Perfect on People hebben wij eigenlijk maar één ding in het achterhoofd gehouden. En dat zijn alle professionals die dagelijks met heel veel passie in de weer zijn om andere mensen nog mooier te maken. Prachtige kleuren met een lange houdbaarheid en perfecte grijsdekking. Fijne professionele producten tegen fijne prijzen voor de klant.  De producten van POP zijn vrij van parabenen en siliconen, 100% VEGAN en worden bewust door ons dichtbij huis geproduceerd. De kleurlijn is ook 100% vegan en zelfs PPD-vrij.

Curls Control

Deze professionele lijn is speciaal voor krullend haar ontwikkeld. De producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen en siliconen en passen om die reden binnen de Curly Girl methode. Steeds meer krullenbollen willen hun krullen dragen en ze vooral goed verzorgen en beschermen. Curls Control is hier de ultieme lijn voor en is geschikt voor iedere type krul.

Waar Curls & More in gelooft?
“Curly hair is not a trend, it’s a lifestyle”. En daar passen de Curls Control producten perfect bij.

KIS

Elke kapper weet: hoe beter de conditie van het haar, hoe mooier het eindresultaat. Daarom werkt KIS van binnenuit, en dat voor een minimale prijs. Met de verschillende lijnen is alles mogelijk.