Skip to content

Schoonheidssalon

Kom lekker tot rust met een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalon, een volledige gezichtsreiniging, een masker en een heerlijke massage. Ben je niet zo goed in het bijhouden van je wenkbrauwen, dan is het ook mogelijk om die bij mij te laten verven, harsen, epileren of met henna te behandelen. Alle behandelingen heb ik geleerd tijdens mijn opleiding tot Schoonheidsspecialiste aan Instituut Dangremond in Rijswijk.

Als je dan toch bij mij in de stoel ligt, is het natuurlijk ook leuk om een wimperlifting van Mrs Lashlift te nemen. Hierdoor blijven je natuurlijke wimpers omhoog staan zonder dat er extensions tussen zitten. Ik heb de Mrs Lashlift en de Henna BrowTycoon cursussen gedaan bij wimperXL  in Katwijk.

Het verschil tussen henna brows en normaal verven?
BrowTycoon Henna is perfect voor het verven van wenkbrauwen zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauwverf kleurt alleen de wenkbrauw haren. Henna kleurt zowel de haren als de huid waardoor je hier een aantal weken langer plezier van kunt hebben. BrowTycoon Henna biedt 10 kleuren welke met elkaar gemixt kunnen worden om zo tot een geweldige gewenste kleur te komen.

 

 

 

Nouvital cosmetics

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In onze cosmetica verwerken wij de beste en meest innovatieve werkstoffen, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

In de schoonheidssalon werken wij met het merk Nouvital